Vereniging Oud-leerlingen Zeevaartschool Terschelling

Inloggen

Nieuws & Activiteiten

Nieuws

Met twee schepen naar de reünie op Terschelling

Twee jaar geleden zouden we de zestigjarige verjaardag van onze VOZT gaan vieren. Maar alle plannen gingen vanwege corona de kast in. Zaterdagmiddag, 19 november a.s., vindt dan eindelijk de reünie plaats op het Instituut. Zie bijgevoegde aankondiging. reunie-2022-voor-CD-002 (2)

lees meer

Algemene Leden Vergadering zeer geanimeerd.

De ALV van 9 april j.l. was druk bezocht. Vanwege de agenda of was het het reisje met de HOLLAND? Hoe dan ook de opkomst van 100 leden was boven verwachting en de sfeer was uitstekend. Ook de ontvangst op de vernieuwde school met een lunch, een rondleiding en drankje was heel goed verzorgd.

lees meer

Met de HOLLAND naar de jaarvergadering!!

Op zaterdag 9 april a.s. kunnen we weer naar Terschelling voor de Algemene Ledenvergadering. Onder voorbehoud dat CORONA ons gunstig gestemd blijft. Voor de volledige uitnodiging en vertrektijden van de HOLLAND open onderstaand bestand. Voor de vergaderagenda zie de pagina leden, algemene ledenvergadering. ALV 2022 (002)

lees meer

Nieuwjaarsbijeenkomst gaat niet!! door.

Als gevolg van de door de regering afgekondigde lock down valt ook in 2022 onze nieuwjaarsreceptie weer in het water. Het is niet anders, we hebben het er mee te doen. Hopelijk wordt het volgend jaar beter en kunnen we elkaar weer zien/spreken bij de Algemene Leden Vergadering, de reünie en eventueel andere activiteiten. Houdt…

lees meer

Willem Barentsz staat fier op zijn sokkel!

Het borstbeeld van Willem Barentsz stond sinds jaar en dag op een muur in de schoolhal. Na de verbouwing was daar geen plaats meer. Dank zij een bijdrage van onze vereniging was het mogelijk een sokkel met inscriptieplaat aan te schaffen. Willem Barentsz heeft nu weer een prominente plaats in de school gekregen.

lees meer

Soos Harderwijk op 10 november j.l.

De sociëteit-bijeenkomst van 10 november j.l. in Harderwijk is niet doorgegaan. Er waren te weinig aanmeldingen a.g.v. het toenemende aantal Corona besmettingen. De nieuwjaarsbijeenkomst is gepland op 12 januari 2022. Vanzelfsprekend ijs, weder en Corona dienende. Kan dat evenement wel doorgang vinden?????? Nader bericht hieromtrent volgt t.z.t.

lees meer
1 2 3 5

Activiteiten