Vereniging Oud-leerlingen Zeevaartschool Terschelling

Inloggen

Nieuws & Activiteiten

Nieuws

Zeer geslaagde reünie

De reünie van het afgelopen weekend was een zeer geslaagd feest voor jong en oud. De oudste reünist, Willem Nossent begon zijn opleiding in 1952 (!!!). Opvallend en zeer verheugend was de hoge opkomst van de jongere leden; 65 reünisten begonnen hun opleiding in 2012 of later. Geweldig, de VOZT leeft, heeft toekomst. De ontvangst…

lees meer

Definitieve deelnemerslijst reünie

Na verwerking van de laatste correcties kun je nu op pagina leden/informatie reünie de definitieve lijst met deelnemers inzien. Wellicht ten overvloede: aanmelding is niet meer mogelijk. Ook zijn de laatste wijzigingen aangebracht in de informatiebrief waarin het gehele programma inclusief buffetindeling.

lees meer

Indeling buffetten

Vanwege de enorme deelname aan de reünie was de indeling van de buffetten wel een puzzeltje. Het overzicht kun je downloaden op de pagina leden/informatie reünie. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders wensen.

lees meer

Gecorrigeerde deelnemerslijst

Er zijn weer diverse mutaties in de deelnemerslijst aangebracht. Alex, onze zeer actieve secretaris, heeft er een dagtaak aan. Op de pagina ‘leden > informatie reünie’ vind je het actuele overzicht. De volgende week gaan de beentjes van de vloer.

lees meer

Definitief programma reünie

Op pagina ‘leden>informatie reünie’ kunt u nu het volledige programma downloaden. Met informatie omtrent parkeerservice en daarnaast een lijst met alle deelnemers, geselecteerd op studiejaar. Het wordt een geweldig feest,

lees meer

Parkeren in Harlingen

Reünisten opgelet! De Holland en de Friesland vertrekken vanuit de Nieuwe Willemshaven. Met Tjerk Hiddes Parkeerplaats is afgesproken dat er pendelbussen naar de Nieuwe Willemshaven rijden. Informatie op pagina ‘leden > informatie reünie’.

lees meer
1 2 3 7

Activiteiten